De eerste 3 maanden van Sam. Wanneer het einde van je carrière als student in zicht begint te komen, zal je de vraag ‘Weet je al wat je gaat doen na je studie?’ steeds vaker te horen krijgen. Ondanks dat ik hier zelf al een geruime tijd over na had gedacht, kon ik daar lang geen duidelijk antwoord op geven.

Als bewegingswetenschapper lijkt het voor de hand te liggen om ook daadwerkelijk iets met het menselijk bewegen te gaan doen. Maar ik zou niet de eerste zijn die zich na zijn of haar studie in een ander vakgebied gaat wagen. Zo stond voor mij de deur nog wagenwijd open naar carrières als professioneel blogger en applicatieontwikkelaar. Zoals de beter geïnformeerde lezers al zullen weten, ben ik voor het laatste gegaan.

Zodoende reis ik sinds 1 maart iedere dag met veel plezier naar het kantoor van IG&H, partner van Isengard Solutions. Aanvankelijk had mijn takenpakket veel gelijkenissen met wat ik de afgelopen jaren ook heb gedaan. Mijn voornaamste opdracht was om zo veel mogelijk van de IT, en OutSystems in het bijzonder te leren. Maar al snel werd ik betrokken bij het ontwikkelen van een speeddate app, welke gebruikt wordt bij het plannen van gesprekken bij een evenement van IG&H.

Nu, drie maanden verder, een bootcamp, ontelbaar webinars, twee personeelsuitjes,  en verschillende projecten verder, kan ik zeggen dat ik kan terugkijken op een leerzame maar bovenal leuke periode. Ik heb dan ook ontzettend veel zin in de komende maanden, waar ik verwacht nog veel grote stappen te zetten.

Ook interesse in een carrière bij Isengard Solutions? Ga naar onze vacatures.