MAATWERK.

Aanpak.

Isengard Solutions ontwikkelt maatwerk software. Wij kunnen u helpen om uw innovatieve ideëen te realiseren met maatwerk oplossingen. Wij maken hiervoor gebruik van het OutSystems platform. Het OutSystems platform stelt ons in staat om snel en kwalitatief goede maatwerk oplossingen te ontwikkelen. Dit varieert van enterprise, web tot mobile applicaties.

Op een visuele manier moduleren wij de applicaties, waarbij de ontwikkelaar de mogelijkheid heeft om bestaande code te integreren. Op deze manier blijft de investering die u in uw huidige Intelectual Property (IP) heeft gedaan behouden.

Tevens biedt het platform de mogelijkheid om andere applicaties te ontsluiten of te integreren via API’s. Op deze manier kunnen wij uw core of business onderscheidende applicaties snel vorm geven.

Vanwege de visuele modellering zijn we in staat de door uw business gewenste veranderingen snel door te voeren. U zult zien dat de backlog van wensen en eisen, door het inzetten van het OutSystems platform en onze Agile manier van werken, snel tot het verleden behoort. Hierdoor kunt u snel inspelen op de marktbehoefte in uw segment.

Visual full stack development

OutSystems ondersteunt “full-stack development” gebruik makende van visuele modellen. Front-end, back-end, process orchestration, integration, data. Alles wat u nodig heeft om complexe enterprise applicaties te bouwen kan visueel gedaan worden met OutSystems.

Levenscyclus management

OutSystems ondersteunt de hele ontwikkel levenscyclus – bouw en debug applicaties visueel. Test deze direct op mobiele apparaten of in de browser, Lanceer ze in verschillende omgevingen met één klik en monitor alles met geavanceerde dash-boarding en management tools.

Implementeer op elk apparaat

Met OutSystems heeft u alles in huis om applicaties te bouwen en te implementeren. Deze kunnen integreren met uw huidige of externe systemen en services – alles in een enkel platform.

Afhankelijk van de wensen van de klant kan de ontwikkelde applicatie een opzich zelf staande oplossing zijn. Vaak integreren we met bestaande systemen die in gebruik zijn bij de klant, zoals CRM of ERP-systemen, om vervolgens nieuwe applicaties te ontwikkelen. In voorkomende gevallen combineren we maatwerk met uw huidige systemen door delen van legacy software te herbouwen, waarna innovatie weer mogelijk wordt.

Toekomst gerichte oplossingen die u als klant op weg helpen om efficiënter te werken en te innoveren. Dit geeft u als klant voordelen in de huidige snel veranderende omgeving, zodat u voorop loopt in de digitalisering die gaande is. Wij ondersteunen het gehele ontwikkel traject van idee tot gereed product vanuit een Agile delivery aanpak, samen met u als klant en indien nodig met onze partners.

Transformeren van de business op een veel snellere wijze

Reduceren van kosten

Verhogen van de productiviteit van de ontwikkelteams

Wat kunnen wij voor u betekenen?