Outsystems training.

Isengard Solutions verzorgd diverse OutSystems trainingen in samenwerking met onze Portugese opleidingspartner IT Up.

IT Up werkt nauw samen met Outsystems. Door deze samenwerking zijn onze trainingen en trainingsmaterialen altijd up-to-date met de laatste ontwikkelingen van het OutSystems platform. U kunt bij ons terecht voor verschillende Outsystems trainingen. Dit zijn een bootcamp van één week in de basics van OutSystems, tot aan meer specialistische onderdelen als Mobile en Business Proces Modeling.

De OutSystems trainingen worden verzorgd door ervaren en gecertificeerde OutSystems consultants. In de trainingen worden waar mogelijk voorbeelden uit de dagelijkse praktijk gebruikt.

In overleg kunnen op maat gemaakte opleidingstrajecten worden aangeboden. Ook kunnen wij de cursisten de eerste periode na de OutSystems training op projecten persoonlijk begeleiden en ondersteunen. U kunt hierover contact met ons opnemen via het formulier op de website.

Onze trainingen.

Mobile Up: de basics

In deze cursus leert de kandidaat alle facetten nodig voor het ontwikkelen van mobile applicaties met behulp van het OutSystems 10 platform.

Lees meer

BootCamp: de basics

Voor iedereen die de basics wil leren van het Outsystems platform met en waar je aan het einde van de training het examen voor OutSystems Associate Developer aflegt.

Lees meer

Team ramp up

Dit programma richt zich op trainen van een volledig professioneel team in het OutSystems platform.

Lees meer

Aanmelden voor een training.