TEAM RAMP UP.

3 weken

Introductie.

Team ramp up richt zich op het trainen van een volledig professioneel team in het OutSystems platform, zodat aan het einde van de training het team beschikt over vaardigheden voor het ontwerpen, ontwikkelen en testen van web- en mobiele applicaties.  Daarnaast wordt het team wegwijs gemaakt in coördinatie en samenwerking. Het team bestaat uit een techlead en ontwikkelaars.

Het is een grondige training in zowel de basis functionaliteiten alsmede de meest belangrijke taken die een OutSystems techlead moet weten.

Doordat het curriculum de ontwikkeling van het OutSystems platform nauw volgt, mede doordat de IT Up experts in direct contact staan met de OutSystems Academy, zullen de laatste technologische veranderingen in het lesmateriaal worden opgenomen.

Het programma bestaat uit twee verplichte modules voor het hele team en nog drie voor de techlead.

 

Resultaat.

Het programma stelt de klant in staat om snel een team op te leiden in de basisfuncties van OutSystems en de meest belangrijke zaken voor een team en een techlead, zodat het eerste project ook gelijk een succes wordt. Na de training verzorgt Isengard Solutions nog ondersteuning voor de techlead.

 

Methode.

De methodiek die wordt gevolgd wordt direct toegepast in de praktijk zodat alle vaardigheden, zowel theoretisch als praktisch, worden geleerd. De Agile methode zorgt ervoor dat de verschillende aspecten van ontwikkelen aan bod komen.

 

Voor wie?.

Dit programma is gemaakt voor alle (toekomstige) teams maar sluit het sterkst aan bij teams met een web ontwikkel achtergrond waarbij de techlead minimaal een jaar ontwikkel ervaring heeft. De maximale grootte van het team is 8.

Certificering.

Het Team Ramp Up programma kent twee toetsingen om er voor te zorgen dat het OutSystems Associate Web Developer certificaat succesvol wordt behaald. Het examen is inbegrepen in de prijs en geldt voor maximaal 8 personen.

Een eindescore en individueel rapport is voor alle kandidaten na afloop beschikbaar.

 

Vereiste.

Er zijn geen harde eisen voordat aan het Team Ramp Up programma kan worden deelgenomen, echter de aanbeveling is kennis van java of .net technologie en database/ SQL kennis zoals SQL Server of Oracle. Tevens één kandidaat die eerder technisch teamleider is geweest.

 

Meld je aan.

Middels onderstaand formulier meld je je aan voor een training. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de details door te spreken.

13 + 4 =